Daelmans en Bavaria partners Archery2019

Daelmans Stroopwafels heeft zich als partner verbonden aan de Hyundai WK (Para) Handboogschieten 2019 die van 3 tot en met 16 juni plaatsvinden in ’s-Hertogenbosch. De wereldwijde marktleider van stroopwafels zal tijdens het evenement op diverse manieren zichtbaar zijn, onder meer via speciaal gepersonaliseerde stroopwafelblikken voor de winnaars. Ook Bavaria verbindt zich aan het evenement.

De Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten 2019 in ’s-Hertogenbosch zijn het grootste sportevenement van 2019 in Nederland. Meer dan 1000 atleten afkomstig uit zo’n 90 landen verblijven verdeeld over twee weken in de regio van de Brabantse hoofdstad. De partnership van Daelmans Stroopwafels met Archery 2019 komt ongetwijfeld voort uit de internationale ambities van Daelmans Stroopwafels, dat de typisch Nederlandse lekkernij nu al naar ruim 50 landen exporteert.

Daelmans dat tegenwoordig produceert vanuit Nieuwkuijk, Scherpenzeel en Oss en naast stroopwafels ook andere banketsoorten verkoopt, is een van oorsprong Bosch bedrijf. Het familiebedrijf begon in 1909 vanuit Vlijmen, op zes kilometer van ’s-Hertogenbosch, met een bescheiden bakkerij. Tegenwoordig is Daelmans wereldwijd marktleider van stroopwafels. Naast supermarkten levert Daelmans onder meer aan multinationals als McDonalds en United Airlines.

Bavaria en Red Bull

Naast Daelmans Stroopwafels heeft ook Bavaria zich aan Archery2019 verbonden, zo werd duidelijk tijdens de officiële perspresentatie van de WK op donderdag 16 mei in het stadhuis van ’s-Hertogenbosch. Het Brabantse biermerk is tijdens het evenement met name zichtbaar met Bavaria 0.0%, de alcoholvrije variant. Daarnaast is Swinkels Family Brewers de exclusieve leverancier voor alle bieren.

De rechten voor energiedranken zijn in handen van Red Bull. Red Bull zal een speciale athlete area verzorgen. Ook vindt tijdens drie dagen (4, 6 en 14 juni) het Red Bull Film Fest plaats op de kwalificatie venue van de WK handboogschieten. Aansluitend op de kwalificatiewedstrijden van de WK wordt de venue omgebouwd tot openluchtbioscoop en worden diverse sportfilms vertoond. Na afloop van de finales van de wereldkampioenschappen para handboogschieten op zaterdag 8 en zondag 9 juni is bovendien de GP van Canada live op groot scherm te zien. Op de zondag is daarnaast een officiële Red Bull Racing Formule 1 wagen te bewonderen.

SponsorReport Live Sessie: “De Kracht Van Klein”

Tijdens de WK Handboogschieten in ‘s-Hertogenbosch organiseert Sponsorreport op dinsdag 11 juni de SponsorReport Live Sessie “De Kracht Van Klein”. Centraal staan de mogelijkheden die ‘kleine’ sporten en daarbij behorende events bieden aan overheden en het bedrijfsleven. Tijdens de Live Sessie zijn er presentaties van het organiserende bureau Team TOC, de Nederlandse Handboogbond, Luc Herberichs (WK Ultimate Frisbee 2020), Sander Haas (PR en Sponsormanager van Asito, hoofdsponsor Nederlandse mannen curlingteam), Willem la Riviere (directeur van de Biljartbond) en Michiel van Rijn van Alkemade (Sportscloud). Inschrijven is al mogelijk vanaf € 79,95 excl. btw.
Inschrijven 'De Kracht van Klein'

Op de foto boven: Eric Kersten, Arnoud Strijbis en Jan van der Meulen (foto: Tim Buitenhuis)
Op de foto onder: TeamNL Handboogschieten