Dafne Schippers sprint in een Porsche

Topatlete Dafne Schippers rijdt sinds 1 juli in een Porsche Macan. Dafne rijdt de Macan via de private lease-constructie Share a Porsche. Via Share a Porsche kan Schippers de auto zelf gebruiken om naar wedstrijden in Europa te rijden.

Als Dafne de Macan niet nodig heeft, kunnen haar familieleden de auto gebruiken. Via de Share a Porsche app weten ze op elk moment van elkaar wie de auto heeft en wanneer hij beschikbaar is.

Dafne Schippers heeft gekozen voor een Porsche Macan met viercilinder turbomotor in de kleur vulkaangrijs. Naast de sportieve prestaties waren er voor Dafne nog meer overwegingen om voor de Macan te kiezen: de auto biedt volop ruimte voor haar uitgebreide atletiekuitrusting en door het hoge comfortniveau komt ze altijd fit aan. Bovendien delen Dafne en de Macan een typisch topsportkenmerk: ze gaan uitermate efficiënt met hun energie om.

Dafne Schippers over haar nieuwe auto: "Omdat ik op veel verschillende plekken kom en veel reis, is een auto waarin ik mij prettig voel enorm belangrijk. Dat ik een samenwerking aanga met Porsche en in een Macan mag gaan rijden, maakt me ontzettend trots. De Macan is comfortabel, stoer, stijlvol en hij past perfect bij mij: hij heeft power en snelheid. Ik kan niet wachten om kilometers te maken in deze geweldige auto!"