Deloitte sponsort Marit Bouwmeester

Zeilster Marit Bouwmeester heeft de komende vier jaar met accountants- en adviesbureau Deloitte een nieuwe sponsor. Deloitte steunt de winnares van Olympisch goud tijdens de spelen in Rio 2016 en tweevoudig wereldkampioen in haar voorbereiding op de Olympische Spelen in Tokio in 2020.

Deloitte zegt dat Bouwmeester de perfecte ambassadeur is om het verhaal van het bedrijf te vertellen. Peter Bommel, CEO van Deloitte: ”Marit is een inspirerend persoon, heeft oog voor kwaliteit en is een absolute winnaar. Dit sluit perfect aan bij wie Deloitte is en wil zijn. Met Marit hebben we een perfecte ambassadeur in huis om ons verhaal te vertellen. Haar intrinsieke motivatie is enorm en dat zien we ook terug bij Deloitte. Door ze met elkaar in contact te brengen verwachten wij een extra impuls.”

Marit Bouwmeester zegt enthousiast: ”Ik vind het echt super dat een A-merk als Deloitte bij me aansluit. Naast de financiële ondersteuning gaan zij mij begeleiden als persoon en helpen met mijn maatschappelijke carrière. Goud halen is een, maar bij de wereldtop blijven betekent dat je echt stappen moet blijven zetten. Dat begint met het verzamelen van de juiste experts. Deloitte heeft de kennis om mij iets extra’s te geven op weg naar Tokyo."