Drie dagen Jumbo Schaatsdagen

Jumbo is deze winter ‘Presenting Partner’ van de Coolste Baan van Nederland. Vanaf deze week kunnen klanten uit de regio Amsterdam gratis tickets bemachtigen voor de Jumbo Schaatsdagen.

De vierhonderd meter lange schaatsbaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam is op 17, 18 en 28 februari het decor voor de Jumbo Schaatsdagen. Tijdens de Jumbo Schaatsdagen is er een programma voor jong en oud. Voor de kleine schaatsers is er een krabbelbaan, ijshockey op sleetjes en een icebike challenge. Ook kunnen kinderen werken aan hun schaatstechniek met een instructeur. Voor grote schaatsfans is er - naast het vrij schaatsen - keuze uit ijssjoelen en een schaats- of curlingclinic. Buiten de baan kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in de diverse horeca van La Place of de skate-in icebar. Ook kan er gekeken worden naar de Olympische Spelen, die op dat moment in volle gang zijn. Om het feestelijke gevoel compleet te maken, draait er alle dagen een DJ op de Coolste Baan van Nederland. Verschillende topschaatsers uit Team LottoNL-Jumbo zullen aanwezig zijn.

Bij besteding van €15 aan boodschappen, krijgen de klanten van Jumbo supermarkten in de regio Amsterdam een gratis ticket, zo lang de voorraad strekt. Er zijn ruim 20.000 tickets beschikbaar voor de Jumbo Schaatsdagen.