Droomparken partner van de Giro Gelderland Toertocht

Droomparken is official accommodation partner van de Giro Gelderland. In Droompark de Zanding, een van de elf parken van Droomparken in Nederland, werd de overeenkomst getekend.

Als onderdeel van de samenwerking zal de officiële toertocht van de Giro georganiseerd worden onder de naam Droomparken Giro Gelderland Toertocht.
Als official accommodation partner biedt Droomparken ondermeer onderdak aan een groot aantal medewerkers en vrijwilligers van de Giro Gelderland in mei.

Projectdirecteur Simone Richardson: "Wij zijn blij met deze nieuwe partner. Het is een voorrecht om een bedrijf dat zo sterk verankerd is in Gelderland aan ons te kunnen binden. Voor onze medewerkers is het ideaal om straks gebruik te maken van de faciliteiten van Droomparken."

Andries Bruil van Droomparken: "We zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan dit prachtige project. Dat we ook nog nadrukkelijk verbonden zijn aan de Toertocht past bij ons doel om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van de prachtige provincie Gelderland."

De Droomparken Giro Gelderland Toertocht, de enige officiële Toertocht verbonden aan de start van de Giro d''Italia in Nederland, wordt gehouden op 1 mei 2016.