DRV Accountants & Adviseurs nieuwe partner Harbour Run

Het hardloopevenement de Harbour Run Rotterdam wordt met ingang van 2017 versterkt door een nieuwe partner, DRV Accountants & Adviseurs. De komende twee jaar zal het accountancy- en advieskantoor als één van de hoofdsponsors verbonden zijn aan de obstacle run dwars door het Rotterdamse havengebied, dat op zondag 8 oktober haar jubileumeditie viert.

DRV Accountants & Adviseurs helpt ondernemers hun prestaties te verbeteren met actuele financiële inzichten, praktijkgerichte adviezen en flexibele ondersteuning. Met 12 vestigingen en 500 collega’s in Zuidwest-Nederland staat het kantoor dichtbij haar cliënten. Onder die cliënten bevinden zich veel ondernemers in de sector Transport & Logistiek. Met het hoofdsponsorschap van de Harbour Run Rotterdam pakt het accountancykantoor dit platform aan om de kennis van de sector te onderstrepen en zich nog meer te profileren als sportief kantoor.

Tijdens de Harbour Run Rotterdam claimt het accountancykantoor een van de 30 hindernissen van het 10km lange parcours. Passend bij hun dienstverlening helpt DRV deelnemers de hindernis te overwinnen. Michael Bick, lid van de Raad van Bestuur van DRV Accountancy & Adviseurs, is zeer verheugd met de samenwerking: "de Harbour Run Rotterdam kenmerkt zich door een enorme groep deelnemende businessteams. Dit is &&n van de motivaties van DRV om zich te verbinden aan dit unieke Rotterdamse event. En we pakken dit tevens aan als mogelijkheid om young professionals te interesseren voor onze organisatie.”

Sportmarketingbureau SportVibes is als organisatie blij met de tweede hoofdsponsor, naast Port of Rotterdam, en geeft mogelijkheden om het concept nog uitdagender te maken voor de deelnemers. Dit jaar viert het evenement haar lustrum. In 2013 stonden er bij de eerste editie ongeveer 2.500 deelnemers aan de start en de afgelopen editie in 2016 trok 6.000 deelnemers aan. Meer dan de helft van het aantal deelnemers loopt inmiddels mee via &&n van de deelnemende businessteams. Dit jaar heeft SportVibes de capaciteit uitgebreid naar 8.000 deelnemers. De inschrijvingen zijn reeds geopend via www.harbourrun.nl/inschrijven .