Dstny nieuwe hoofdsponsor Amstel Gold Race

De Amstel Gold Race en Dstny gaan een samenwerking aan. Dit jaar vindt alweer de 57e editie plaats van de Nederlandse voorjaarsklassieker. Het cloudcommunicatiebedrijf deelt de passie en interesse voor de wielersport met de Amstel Gold Race mede getuige hun partnership met de wielerploeg Lotto Dstny. Dstny is per 1 januari 2023 de opvolger van Soudal bij de Lotto Dstny-ploeg.

Ed Smit, Managing Director van Dstny Nederland: "Als Managing Director van Dstny Nederland ben ik trots dat onze groep zich heeft verbonden aan de wielersport door naamsponsor te worden van het wielerteam Lotto Dstny. In Nederland willen we natuurlijk niet achterblijven en zijn we vereerd om een van de hoofdsponsors te worden van de Amstel Gold Race. Hiermee verbinden we ons aan een van de meest populaire en bekende wielerwedstrijd in het land.”

Koen Coppens, Manager Marketing & Communications: "We geloven, net als het wielerteam, in het geven van alle kansen aantalent, in het belang van een sterk partnernetwerk, in diversiteit en in teamgeest. Door onze sponsoring van de Amstel Gold Race en de wielerploeg krijgen we de kans om ons merk te laten zien aan een breed en divers publiek, zowel tijdens de wedstrijden als in de media. We zijn trots om het Dstny-merk te koppelen aan de wielersport en volop te zien zijn rondom en ín de race. Zo ziet de nieuwe teamkit van Lotto Dstny er niet alleen fris uit, de Dstny-blauwe kleur zorgt er ook voor dat de renners elkaar sneller kunnen herkennen in een groep, wat ook een strategische voordeel is."

Leo van Vliet, koersdirecteur Amstel Gold Race: “Dstny is een welkome aanvulling op onze lijst van bedrijven in de sponsor- en partnerpiramide. We zijn er trots op dat we weer een mooie jonge en dynamische onderneming met passie voor de wielersport, die past bij de Amstel Gold Race, aan ons hebben weten te binden. Met zijn internationale bekendheid en ervaring kan Dstny een steentje bijdragen aan het verder ontwikkelen van de Amstel Gold Race.”

Op de foto vlnr: Leo van Vliet, Ed Smit en Koen Coppens