DSW Zorgverzekeraar titelsponsor Bruggenloop Rotterdam

De Bruggenloop Rotterdam heeft een nieuwe titelsponsor. DSW Zorgverzekeraar verbindt zijn naam aan de 27ste editie van de populaire loopklassieker op zondag 7 december. DSW is de opvolger van Zilveren Kruis.

De DSW Bruggenloop Rotterdam is met ‘beklimmingen’ van Rotterdamse reuzen als de befaamde Van Brienenoordbrug uitgegroeid tot een belevenis die iedere loper wil meemaken. Voor de komende aflevering zijn binnen twee weken al meer dan vijfduizend startbewijzen verkocht. Naar verwachting sluit de inschrijving binnen enkele weken. Meer dan de helft van het aantal beschikbare startnummers is al verkocht.

Het goede doel van de DSW Bruggenloop is Kika, de Stichting Kinderen Kankervrij dat fondsen werft voor onderzoek naar kinderkanker. Deelnemers kunnen bij inschrijving een donatie doen. Er is al ruim € 9.000,= opgehaald voor Kika door de deelnemers aan de DSW Bruggenloop Rotterdam.

DSW is een zorgverzekeraar met ruim 450.000 verzekerden in vooral de regio's Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Delft, Den Haag, Zoetermeer en het Westland. DSW is ook hoofdsponsor van voetbalclub Excelsior.