Dura Vermeer blijft Legacy Partner CHIO Rotterdam

Dura Vermeer verbindt zich voor de komende drie jaar als Legacy Partner aan het CHIO, het vijfsterren spring- en dressuurpaardensportevenement in Rotterdam. Het is daarmee de verlenging van een samenwerking, die al in 1948 is gestart.

Tijdens het jaarlijkse Hippisch Haven Gala waar sponsoren en genodigden vooruitblikten op de naderende 69ste editie van het CHIO Rotterdam tekende Job Dura, voorzitter Raad van Bestuur, het contract.
Job Dura: ''We zijn trots op deze recordverbintenis met het mooiste paardensportevenement van ons land. Als familiebedrijf gaan we voor lange termijncontinuïteit, omdat dit in onze ogen voor alle betrokken partijen het meeste oplevert. We zijn blij dat het CHIO ons een podium verschaft om het beste uit Dura Vermeer en elkaar te halen en we hopen uiteraard nog voor vele jaren."

Dura Vermeer is sinds het eerste CHIO Rotterdam in 1948 sponsor van het evenement. Door het tekenen van deze meerjarige sponsorovereenkomst staat volgend jaar de 70ste verjaardag van de samenwerking op het programma en is Dura Vermeer een van de oudste en trouwste sponsor in de Nederlandse sportwereld. Voor de komende editie die van donderdag 22 juni tot en met zondag 25 juni plaatsvindt, geeft Dura Vermeer flink acte de présence. Donderdag 22 juni vindt een relatiebijeenkomst plaats waar Dura Vermeer circa 800 relaties ontvangt. Verder houdt EVA, het vrouwennetwerk van Dura Vermeer, een workshopbijeenkomst met als speciale gast demissionair minister Jet Bussemaker en is Dura Vermeer verder één van de gastheren van een Venturelunch waar thema''s als innovatie, smart housing en clean tech centraal staan.