Ekris BMW en MINI nieuwe autopartner Vitesse

Vitesse is vanaf aankomend seizoen verbonden aan BMW, MINI en premium partner Ekris. Vitesse en Ekris gaan een samenwerking aan voor de lange termijn.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “Met Ekris BMW en MINI hebben wij wederom een landelijk A-merk weten te verbinden aan de club. Hier zijn wij enorm blij mee. Medewerkers en spelers van Vitesse kunnen straks met trots rondrijden in een van de vele beschikbare BMW’s en MINI’s. Het aantrekken van deze partner heeft er toe geleid dat wij afscheid moeten nemen van Zijm als autopartner. Zijm was meer dan dertig (!) jaar autopartner van Vitesse. Wij bedanken hun hartelijk voor de prettige samenwerking.”

Wilco Schaaphok, vestigingsmanager Ekris Arnhem. “Wij zijn verheugd om onze naam te verbinden aan Vitesse. Vitesse is een fantastische club met een grote uitstraling. Met de aanvallende speelstijl van Ekris passen wij hier uitstekend bij.”

In en rondom de regio Arnhem is Ekris toonaangevend als dealer voor BMW en MINI. "Het professionele en sportieve karakter van Ekris BMW en MINI in combinatie met de premium dienstverlening past uitstekend bij de visie van Vitesse", zeggen beide partijen in het persbericht. "Dat maakt dat Ekris dan ook zeer enthousiast is over de samenwerking met Vitesse."