EnergieFlex shirtsponsor NAC Breda

EnergieFlex is de nieuwe rugsponsor van NAC Breda. Het tweejarige contract werd afgelopen woensdagavond, onder de nieuwe LED-lichten van het Rat Verlegh Stadion, getekend.

Het bedrijf prijkt daarmee onder andere op de achterkant van het nieuwe thuis-, uit- en derde shirt van de nieuwe eredivisionist, welke vanmiddag bekend zullen worden gemaakt.

De afgelopen twee seizoenen speelde NAC met Azalp op de rug, boven het rugnummer. Aan deze overeenkomst kwam deze zomer een einde, waardoor de club op zoek moest naar een nieuwe shirtsponsor. Die werd snel gevonden in EnergieFlex. De lijntjes met dit bedrijf waren al kort. Eerder dit seizoen zette het bedrijf zich al in voor een groot aantal kinderen in en rond Breda die een steuntje in de rug verdienden. Het bedrijf droeg een flink steentje bij aan de kick-off van de NAC Soccer Camps, waardoor ruim 80 kinderen een schitterende dag konden beleven in het Rat Verlegh Stadion.

Onder het licht van de nieuwe LED-lampen van het Rat Verlegh Stadion, zetten Jaap Bakker (EnergieFlex) en Justin Goetzee (NAC Breda) de handtekening onder het contract. Symbolisch omdat EnergieFlex wil staan voor bewust verbruik en kostenbesparing op het gebied van energie, een belangrijke reden voor de installatie van de nieuwe lichtinstallatie.

Justin Goetzee: "We zijn heel blij dat we ruim voor het begin van het seizoen zo''n mooie nieuwe shirtsponsor mogen aankondigen. Dat EnergieFlex een betrokken sponsor is, bleek wel uit het feit dat ze met de kick-off van de NAC Soccer Camps 80 kinderen de dag van hun leven bezorgden. Die maatschappelijke lijn willen we tijdens de duur van onze samenwerking natuurlijk graag doorzetten. Bovendien zijn er leuke ideeën voor mooie activaties. We kijken ernaar uit om er een vruchtbare periode van te maken!"

Jaap Bakker: "Voor ons is NAC hét voorbeeld van een club die midden in de maatschappij staat. Die sociale verbinding is voor ons de reden om de samenwerking aan te gaan. Met onze visie op sociaal ondernemen en de kracht van NAC hopen we via de sport de wereld een beetje leuker en leefbaarder te maken."

EnergieFlex was in eerste instantie komend seizoen ook nog hoofdsponsor van NEC Nijmegen. NEC-geldschieter Marcel Boekhoorn heeft de rol van hoofdsponsor echter overgenomen met Ouwehands Dierenpark. Daarmee verhuist EnergieFlex naar de rug van het shirt van de Nijmeegse club.