ESET Nederland ook in de Eredivisie co-sponsor Sparta

Sparta Rotterdam en ESET Nederland hebben de samenwerking opnieuw met één jaar verlengd. Ook het komende seizoen zal het IT-beveiligingsbedrijf als co-sponsor aan Sparta verbonden blijven.

"ESET was een van onze belangrijke partners die ons trouw bleven na de degradatie", vertelt Dave van der Meer, commercieel manager van Sparta Rotterdam. "Wij hebben nu al vierenhalf jaar een succesvolle samenwerking, die hierdoor alleen maar krachtiger is geworden. Als co-sponsor heeft ESET grote waarde: zij ondersteunen de club, de leden van de Business Club en de supporters met onder andere IT-beveiligingsoplossingen. We zijn gelukkig met partners als ESET en zijn blij de samenwerking te kunnen verlengen."

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, is eveneens blij met de verlenging. ‘Betrouwbaarheid is een van onze kernwaarden, dit hebben we afgelopen seizoen bewezen door pal achter Sparta te blijven staan, ook in tijden van sportieve tegenspoed. Nu Sparta weer stappen omhoog gezet heeft, willen wij er graag aan bijdragen dat deze stijgende lijn doorgetrokken wordt en dat wij als bedrijf zodoende exposure kunnen genereren op het hoogste niveau. We zijn dan ook blij er minstens een seizoen aan vast te kunnen plakken."