Eurol voor zevende keer hoofdsponsor Hellendoorn Rally

Eurol verlengt zijn samenwerking met de Hellendoorn Rally en zal voor de zevende keer op rij de naamgever en hoofdsponsor zijn van de grootste rally van Nederland. Erik Wevers, de nieuwe voorzitter van de Stichting Hellendoorn Rally en Dennis Marsman, Marketing Manager van Eurol hebben onlangs in Markelo de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

“Bij Eurol zijn we blij met ‘Helendoorn”. Het vernieuwde bestuur onder voorzitterschap van Erik Wevers geeft vertrouwen. Omdat wij de Nederlandse rallysport een warm hart toedragen, ondersteunen we al jaren de Eurol Hellendoorn Rally, die bij wijze van spreken in onze achtertuin wordt verreden,” aldus Marsman. Daarnaast is Eurol ook een succesvolle partner van meervoudig Nederlands rallykampioen Bob de Jong en hebben we vorig jaar de samenwerking met de jonge rallycoureur en Talent TeamNL-lid Mitchel van den Brink geïntensiveerd.

Erik Wevers is blij met de voortzetting van de samenwerking met Eurol: “Eurol is al vele jaren veel meer dan gewoon een sponsor. Het bedrijf is een trouwe partner die ons in de volle breedte ondersteunt. We werken intensief samen en delen de passie voor de rallysport. We zijn blij dat onze rally wederom de naam van deze toonaangevende, internationale producent van smeermiddelen mag dragen.”

De 41e Eurol Hellendoorn Rally zal worden verreden op vrijdag 15 en zaterdag 16 september en belooft rallyfans opnieuw een boeiend spektakel te bieden.