European Para Championships en DPG Media slaan handen ineen

DPG Media, het grootste mediahuis van Nederland, wordt mediapartner van de European Para Championships (EPC). Van 8 t/m 20 augustus 2023 strijden tien verschillende parasporten in Rotterdam om het Europese kampioenschap. De komende periode wordt er via verschillende DPG-kanalen, zowel online als offline, via advertenties en content gepubliceerd om de European Para Championships bij het publiek onder de aandacht te brengen.

Rhian Ket, Partnership Manager van DPG Media, benadrukt het belang van het partnership: "AD is al sinds jaar en dag sportkrant nummer 1. Met een partnership als deze versterken wij onze positie onder sportliefhebbers nog verder. Daarnaast kunnen sportfans het hele jaar hun hart ophalen. AD en de regionale titels brengen het hele jaar nieuws en entertainment rondom sport. Het partnership met European Para Championships sluit hier perfect op aan."

Jeroen Straathof, toernooidirecteur van de EPC, is eveneens enthousiast: "Dankzij onze samenwerking met DPG Media kunnen wij parasport, en daarmee de European Para Championships, op een inhoudelijk sterke wijze presenteren aan een groot publiek. We zijn ontzettend blij met het enorme bereik van het AD, zowel in regio Rotterdam als in de rest van het land. En het onlinebereik via platforms zoals AD.nl en NU.nl. Samen zorgen we ervoor dat paratopsport de aandacht krijgt die het verdient."

De European Para Championships is een uniek evenement dat tien verschillende parasporten samenbrengt. Atleten zullen gedurende twee weken strijden om het Europees kampioenschap in Para cycling, Para archery, Para badminton, Wheelchair tennis, Boccia, Goalball, Wheelchair basketball, Para judo, Shooting para sport en Para taekwondo. Dit multisportevenement biedt niet alleen atleten de kans om te strijden om de hoogste eer, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs te behalen.

Op de foto Rhian Ket, Partnership Manager van DPG Media en Jeroen Straathof, EPC Toernooidirecteur.