Evi van Lanschot sponsort Team Meppelink/Van Gestel

Evi van Lanschot is de nieuwe sponsor van het dames beachvolleybalteam Meppelink/Van Gestel. Samen gaan zij van 16 augustus tot en met 20 augustus 2017 naar het EK Beachvolleybal in Letland.

De sponsorovereenkomst is officieel gestart op 1 augustus 2017 en loopt tot en met de Olympische Spelen in 2020. Het Evi logo was eind juli al te zien op de kleding tijdens het WK in Wenen. Hier leverden de dames een knappe prestatie door de knock-out fase te halen.

Evi van Lanschot en het team van Madelein Meppelink en Sophie van Gestel staan samen voor jong en ervaren, topkwaliteit, verantwoordelijkheidsgevoel en duurzaamheid. Dat geldt voor zowel beleggen en sparen, als voor sportieve prestaties. De komende tijd werken de partijen concrete ideeën uit voor de samenwerking in aanloop naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.

Wim Nieuwenhuijse, directeur Evi, over de overeenkomst: "Beachvolleybal is een opkomende sport in Nederland en dat past goed bij de groei die Evi doormaakt. Daarnaast is het coachen en het zijn van een partner voor onze klanten een belangrijk uitgangspunt van Evi. Ons doel is om ook voor Madelein en Sophie een goede teampartner te zijn.”

Madelein en Sophie: "Wij zijn supertrots op Evi van Lanschot als partner van ons team. Als sporter ben je altijd op zoek naar partijen die bij je passen en je echt verder kunnen helpen. Het is daarom ontzettend mooi dat een partij als Evi van Lanschot in ons gelooft en zich bij ons aansluit op weg naar de Olympische Spelen in Tokyo. Evi is jong, dynamisch maar bovenal een betrouwbare partner met veel knowhow. Vol trots gaan wij samen met elkaar op reis.”

Meppelink en Van Gestel vormen sinds januari 2017 opnieuw een beachvolleybalkoppel. Al eerder speelden zij drie jaar succesvol samen. In 2013 won het duo als enig Nederlands vrouwenbeachvolleybalteam ooit een Grand Slam.