Softwareontwikkelaar main partner van Decathlon Premier Padel Rotterdam

Exact stapt in Padel

Exact is dit jaar main partner van het grootste Nederlandse padeltoernooi op de internationale kalender van Premier Padel in 2024. Als onderdeel van dit partnership zal de softwareontwikkelaar zichtbaar zijn op het evenement en het biedt diverse hospitality mogelijkheden. Padel toernooidirecteur Fatima Moreira de Melo zal aanwezig zijn op het klantenevenement Exact Live waar ze haar uitdagingen en overwinningen deelt als professioneel sporter en ondernemer.

Exact ziet verschillende overeenkomsten tussen de padelsport en ondernemen. Waar padelspelers nooit uit het oog verliezen wat echt belangrijk is, doen ondernemers dat ook niet. Net zoals een padelspeler die altijd anticipeert voor een volgende slag, biedt de software van Exact ondernemers en accountants de mogelijkheid om vooruit te kijken en strategisch te handelen.

Sophie Wildeboer, Chief Marketing Officer bij Exact, licht toe: “Padel is een sociale sport die bekend staat om zijn toegankelijkheid en teamgeest en ook vaak gespeeld wordt met collega's. Maar het is ook een strategische sport, waarbij het draait om snelheid en flexibiliteit. In de snelle wereld van padel telt elke seconde en elke beweging, dit kan het verschil maken tussen winst en verlies. Zo is het ook bij ondernemen. Bij Exact herkennen we de parallellen tussen de snelle en strategische beslissingen in padel en de dagelijkse uitdagingen waar de ruim 675.000 ondernemers die onze bedrijfssoftware gebruiken voor staan.”

Marc Nipius, toernooiorganisator Decathlon Premier Padel Rotterdam: “Wij zijn verheugd om Exact te verwelkomen als partner. De padelsport heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld en met Exact aan onze zijde kunnen we hier nog verder aan bouwen. Het is een eer om klanten en medewerkers van Exact te verwelkomen tijdens ons prachtige toernooi in september, waar we samen sport van het hoogste niveau zullen beleven. Dankzij de betrokkenheid van Exact kunnen we ook nieuwe zakelijke mogelijkheden ontdekken en benutten. We kijken ernaar uit om een geweldig toernooi te organiseren en een brug te slaan tussen sport en het bedrijfsleven.”

Premier Padel staat bekend om het bieden van topsport van wereldklasse, met het toernooi in Rotterdam Ahoy als het absolute hoogtepunt. Tijdens het toernooi van 9 tot en met 15 september 2024 strijden de top 48 dames- en herenspelers van de wereld om de felbegeerde titel.