FC Utrecht en PLUS gaan samenwerking aan

FC Utrecht en PLUS zijn een samenwerking aangegaan. De supermarktorganisatie, waarvan het servicekantoor is gevestigd in Utrecht, is vanaf nu Foodpartner Retail van FC Utrecht. De focus ligt daarbij op de thema’s voeding, gezondheid, fit en innovatie. FC Utrecht en PLUS hebben zich tot en met medio 2025 aan elkaar verbonden, met de intentie om voor een langere periode en op verschillende vlakken met elkaar samen te werken.

Als onderdeel van de samenwerking gaan FC Utrecht en PLUS inwoners van de regio Utrecht door campagnes inspireren tot een gezondere leefstijl. “Het toegankelijk maken van een gezonde leefstijl voor iedereen staat bij FC Utrecht en PLUS hoog op de agenda”, zegt Algemeen Directeur Thijs van Es van FC Utrecht. “Tijdens de gesprekken met PLUS ontdekten we dat FC Utrecht en PLUS nog veel meer raakvlakken hebben. We hechten bijvoorbeeld allebei waarde aan het samenbrengen van mensen en het hebben van aandacht voor elkaar, we zijn allebei ambitieus en we onderkennen het belang van een gezonde leefstijl en het maken van impact in de regio. We zijn er blij mee dat we op deze thema’s nu samen met PLUS, een betrouwbaar en mooi bedrijf, kunnen optrekken.”

Duncan Hoy, Algemeen Directeur PLUS: “Bij PLUS staat de zorg voor Goed Eten, voor de buurt en voor elkaar centraal. Door de samenwerking met FC Utrecht kunnen we in deze regio, waar ook ons servicekantoor zit, nog meer mensen stimuleren bewustere keuzes te maken.”

Naast het feit dat PLUS vanaf nu Foodpartner Retail is van FC Utrecht, wordt samen met de vastgoedtak van PLUS onderzocht welke mogelijkheden er zijn rondom de gebiedsontwikkeling van het stadiongebied.

Foto: FC Utrecht