FC Volendam verwelkomt BetCity.nl als Premium Partner

BetCity.nl en FC Volendam gaan een samenwerking met elkaar aan. De aanbieder van onder andere sportweddenschappen gaat met FC Volendam een overeenkomst aan als Premium Partner tot het einde van het seizoen.

BetCity.nl is een Nederlands platform voor sportweddenschappen & online casino. De bookmaker maakt bij FC Volendam gebruik van een groot zichtbaarheidspakket, met onder andere ledboarding, fysieke boarding langs het speelveld en enkele businessseats. Voorafgaand aan het duel met Jong FC Utrecht is de overeenkomst beklonken.

“Wij zijn als FC Volendam zeer verguld met het partnerschap met de snelstgroeiende bookmaker van Nederland”, is commercieel directeur Jan Smit trots. “Vanaf het eerste gesprek voelde ik een wederzijds vertrouwen. Dat voelt goed én smaakt naar meer.”

“De ambitie van FC Volendam spreekt ons enorm aan”, vertelt Robert Kooiman, marketing directeur van BetCity.nl. “De club wil hogerop. BetCity.nl is pas net gestart en heeft dezelfde ambitie. Daarnaast is FC Volendam een club die over het algemeen sympathie opwekt bij de gemiddelde voetbalfan. Ook waren de gesprekken met de club prettig. Dat alles maakt de samenwerking met FC Volendam een goede match.

BetCity.nl zegt zich te onderscheiden ten opzichte van andere bookmakers met een groot aanbod van informatie over diverse sportwedstrijden. Kooiman: “Wij proberen onze klanten van zoveel mogelijk informatie te voorzien voordat zij een weddenschap aangaan. Dit zorgt ervoor dat onze klanten beter geïnformeerd hun weddenschap kunnen aangaan. Daarnaast komen we in de komende tijd met leuke activaties, speciaal voor de supporters van FC Volendam. Het maakt de wedstrijd of een specifieke gebeurtenis nét nog even wat spannender.”

FC Volendam doet volop mee in de strijd om promotie naar de eredivisie. Kooiman zou zijn geld erop inzetten. “Ik schat de kans op promotie op 90%. Als je dat zou uitdrukken in een quotering, dan kom je op 1,11. Het ziet er voor de club natuurlijk erg goed uit.” Met een knipoog: “Al houd ik meer van een weddenschap met een iets groter winbedrag.”