Feenstra werkt weer intensief samen met UNIS Flyers uit Heerenveen

Feenstra, één van Nederlands grootste landelijke installateurs, stapt opnieuw in het ijshockey en verbindt zich komend seizoen aan UNIS Flyers uit Heerenveen. Beide partijen zetten voorafgaand aan het eerste speelweekend een handtekening onder de verbintenis.

Ter gelegenheid van het vieren van het 75-jarig jubileum van de landelijke installateur in verwarming, warmtepompen, ventilatie, airco, zonne-energie en cv-ketelonderhoud wordt teruggegrepen naar de succesvolle sponsoring van Feenstra Flyers in de jaren ’70 en ’80.

“Met de hernieuwde samenwerking tussen UNIS Flyers en Feenstra komt de historie opnieuw tot leven. Zonder de jarenlange sponsoring van Feenstra hadden wij als club nu niet dit fundament gehad. We vinden het dan ook fantastisch dat ijshockey een prominente plek heeft in 75 jaar Feenstra”, aldus UNIS Flyers voorzitter Henk Hoekstra. "We hebben stevige ambities om verder te groeien als club en de rol die sponsors spelen om onze plannen te realiseren is essentieel. Met veel trots kijken wij terug op de prachtige periode van onze club toen Feenstra onze hoofdsponsor was. Met meer dan 4000 fans aanwezig bij onze thuiswedstrijden, investeringen in de jeugdteams en spelers die bij of via de sponsor een baan kregen. De samenwerking stond in die tijd model voor ook de andere ijshockeyclubs in Nederland. Van sportmarketeer Bob van Oosterhout kregen we niet voor niets een eervolle vermelding als één van de meest succesvolle sponsorcases ooit in Nederland."

"Voor Feenstra is dit partnership met UNIS Flyers in ons jubileumjaar natuurlijk een bijzondere stap”, geeft Adriaan Pietersma, algemeen directeur van Feenstra aan. "Onze primaire doelstelling van dit partnership met de Flyers is dan ook het op speciale wijze vieren van ons jubileum met onze medewerkers en klanten. Maar tijdens onze gesprekken intern, en de betrokkenen bij de Flyers, ontstonden vele prachtige ideeën om de samenwerking ook in te zetten voor het aantrekken van nieuwe collega’s. We zien verschillen maar vooral veel overeenkomsten tussen de technische werkzaamheden die onze vakmensen uitvoeren en de sport ijshockey. Daarnaast is Feenstra een prachtig, sterk groeiend bedrijf dat heel veel te bieden heeft. Dat gegeven en het koppelen van onze waarden aan die van de Flyers gaat absoluut bijdragen aan het werven van talent en het vergroten van de medewerkers trots, daar ben ik van overtuigd."