Feyenoord en EuroParcs verlengen tot en met 2023

Feyenoord en hoofdsponsor EuroParcs hebben de bestaande overeenkomst verlengd met een seizoen tot medio 2023.

Dit seizoen nam EuroParcs, het moederbedrijf van Droomparken, de sponsoring over van Droomparken dat in 2019 hoofdsponsor werd van Feyenoord. In het contract werd toen een optie opgenomen voor nog een extra seizoen. Die optie is nu gelicht.

Joris van Dijk, commercieel directeur Feyenoord: "Toen we vorig jaar onze samenwerking met een jaar verlengden hebben we daarin gelijk een optie voor nog een jaar meegenomen, gekoppeld aan een aantal doelstellingen. Het is mooi om te zien dat we deze doelstellingen samen hebben weten te realiseren. Het plezier spat van deze samenwerking af en het is voor Feyenoord natuurlijk financieel enorm belangrijk dat we dit hoofdpartnership weer hebben kunnen verlengen."

Andries Bruil, directielid van EuroParcs Group: ‘Het hoofdpartnership met Feyenoord heeft een enorm positief effect op onze organisatie en de naamsbekendheid voor ons merk EuroParcs. Zeker nu ons tweede merk Droomparken volledig opgaat in EuroParcs. Sponsoring van Feyenoord geeft het merk EuroParcs een enorme boost."
Volgens Bruil heeft het hoofdpartnerschap de verwachtingen overtroffen. ‘Vanaf de start zien wij een groei in onze naamsbekendheid en hebben Feyenoord-supporters én andere voetballiefhebbers de weg naar onze parken gevonden.’

EuroParcs timmert inmiddels ook internationaal aan de weg, met activiteiten in België, Luxemburg, Oostenrijk, Bonaire en Duitsland. "Natuurlijk zou het top zijn als Feyenoord internationaal blijft scoren, want dat werkt ook voor onze internationale bekendheid", aldus Bruil.

Vorige week lanceerden Feyenoord en EuroParcs een campagne voor een unieke overnachting in De Kuip.