Fresku onthult nieuwe PSV-uitshirt in videoclip

Als eerbetoon aan de stad en PSV heeft Eindhovense hiphopartiest Fresku het nummer Eind Hoger gemaakt met een videoclip waarin de nieuwe Away Kit van PSV werd geteased.

Het shirt werd op een speciaal daarvoor ingerichte website geleidelijk onthuld naarmate het nummer meer werd afgespeeld. Hoe meer kijkers, hoe meer het shirt zichtbaar werd. Hiermee was het ’s werelds eerste shirt-onthulling dat werd ontgrendeld door ‘streams’. Verschillende PSV-spelers hebben een rol in de video.

Fresku: “Het is een droom die uitkomt om in mijn eigen woorden voor Eindhoven en PSV een nummer te mogen schrijven die de band beschrijft die ik met hen heb. Eindhoven en PSV zijn met elkaar verweven en dit nummer is een eerbetoon aan beiden.” Ook Commercieel Directeur Frans Janssen is enthousiast: “We hebben voor deze Away Kit voor een unieke campagne gekozen als ’s werelds eerste shirt onthulling door middel van streams. De geluidsgolven op het shirt refereren naar het muzikale erfgoed van Eindhoven, zoals de uitvinding van de CD, en vraagt daarom om een muzikale introductie. We zijn ontzettend enthousiast over deze samenwerking met PUMA en Fresku.”