Friesland Bank langer hoofdsponsor Kaatsbond

De KNKB en Friesland Bank hebben een contract getekend dat Friesland Bank ook van 2011 tot en met 2013 als hoofdsponsor verbindt aan de KNKB. Daarnaast steunt Friesland Bank de nieuwe Kaatsacademie die door de bondscoach Tjalling van den Berg wordt opgezet.

Deze ‘Friesland Bank Kaatsacademie’ richt zich op talentvolle kaatsers, coaches en begeleiders.

"Friesland Bank is er trots op opnieuw 3 jaar hoofdsponsor te zijn van het kaatsen. We openen binnenkort de deuren van ons nieuwe kantoor in Rotterdam maar zijn en blijven nauw verbonden met Friesland en de Friezen", aldus Anne Vlaskamp, lid van de Raad van Bestuur van Friesland Bank.

Ook de kaatsbond is erg tevreden met het nieuwe contract: "Friesland Bank en het kaatsen horen gewoon bij elkaar. Die F is eigenlijk niet meer weg te denken op de shirts van onze kaatsers en kaatsters. Mooi dat ik de kaatsbond met een nieuw hoofdsponsorcontract kan overdragen aan mijn opvolger”, aldus Theunis Piersma, voorzitter van de KNKB.

Volgend jaar, het eerste jaar van het contract, komt er een nieuwe kledinglijn voor spelers van de Heren Hoofdklasse, Heren 1e klasse, Dames Hoofdklasse, Dames 1e klasse en de jeugd selectiespelers tijdens de uitnodigingswedstrijden. Deze nieuwe kledinglijn wordt in april 2011 gepresenteerd tijdens de officiële opening van het kaatsseizoen: de Parturenpresentatie op het hoofdkantoor van Friesland Bank in Leeuwarden.