Friesland Lease maakt contractverlenging Jorien ter Mors mede mogelijk

Team IKO heeft het contract van Jorien Ter Mors opengebroken en verlengd tot en met 2022. De contractverlenging is mede mogelijk gemaakt door Friesland Lease, die zich ook tot en met de Olympische Spelen heeft verbonden aan Team IKO.

Jorien Ter Mors tekende in mei 2018 een contract bij de ploeg van de gebroeders Erwin en Martin ten Hove, maar al snel bleek dat ze een operatie moest ondergaan aan haar knie waarmee ze het volledige vorige seizoen niet kon schaatsen. Inmiddels is de meervoudig Olympisch en Wereldkampioen weer in staat om wedstrijden te rijden en zal ze zich komend weekend tijdens het World Cup Kwalificatie Toernooi proberen te plaatsen voor de eerste internationale wedstrijden na haar operatie.

Friesland Lease was als auto- en fietssponsor al verbonden aan het team van de gebroeders Erwin en Martin ten Hove maar heeft nu besloten de volgende stap te maken in de samenwerking door extra budget beschikbaar te stellen. Friesland Lease is de meest groene leasemaatschappij van Nederland, en wil dit de komende jaren met behulp van Team IKO verder onder de aandacht brengen. De logo’s van Friesland Lease zullen komend weekend tijdens het World Cup Kwalificatie Toernooi al te zien tijd op het schaatspak van Team IKO.

Friesland Lease laat weten: “Team IKO kenmerkt zich door haar sympathie en de onderscheidende strategie om ambities te verwezenlijken. Hier herkennen wij ons ook in, als Friesland Lease. Ook hebben wij dezelfde drive: samen waarde creëren. Zo hebben wij vanuit de samenwerking met Team IKO een nieuw product – Racefiets Lease – op de markt kunnen introduceren. Dit product is één van de resultaten van onze sterke samenwerking. Kortom, we zijn als Friesland Lease erg trots dat we Team IKO mogen sponsoren op weg naar de Olympische Spelen.”