FZ FORZA nieuwe partner Badminton Nederland

Badminton Nederland heeft een nieuwe partner gevonden in FZ FORZA. Met het Deense sportmerk is een vierjarige overeenkomst (tot en met medio 2021) ondertekend.

De overeenkomst moet voor FZ FORZA voor een enorme marketingexposure zorgen, wat gezien moet worden als een belangrijk onderdeel om de doorlopende groei van FZ FORZA op de Europese markten te waarborgen.

FZ FORZA is één van de belangrijkste partners van Badminton Nederland. Voor de duur van het contract zal FZ FORZA kleding leveren voor de spelers en coaches van de Nationale selectie senioren en U19, U17 en U15. Ook is FZ FORZA hoofdsponsor van het NK en materiaalsponsor/leverancier voor de trainingscentra en bij evenementen als de Finale Landskampioenschap Eredivisie, de finale van het bekertoernooi, de NJK en de NK Aangepast Badminton.

Clemens Wortel, demissionair voorzitter Badminton Nederland: "We kijken ernaar uit om samen met onze nieuwe partner FZ FORZA samen te werken en zijn blij om ze aan boord te hebben, zodat we de ontwikkelingen bij topbadminton en onze evenementen kunnen voortzetten en verder uitbouwen.”

"We zijn erg trots en blij om te kunnen aankondigen dat we een 4-jarige overeenkomst hebben gesloten met Badminton Nederland. Badminton Nederland heeft een lange traditie voor badminton en heeft veel sterren van de wereldklasse opgewekt. Badminton Nederland heeft een sterke organisatie en is een van de toonaangevende landen in Europees Badminton. Onder andere zien we dat hun talentprogramma sterk is en veel getalenteerde spelers zijn aan de gang om toekomstige sterren te worden", zegt Martin Lundgaard Hansen, directeur FZ FORZA.