GASSAN nieuwe Time Partner AZ

GASSAN is de nieuwe Time Partner van AZ. Het juweliershuis tekende zaterdag j.l. een verbintenis tot medio 2023.

Als Time Partner krijgt GASSAN vermeldingen op de boardings in het AFAS Stadion en een logovermelding boven de tijdsaanduiding op de videowalls. GASSAN levert al decennialang diamanten, juwelen en horloges van de hoogste kwaliteit. Zo is het een officiële Rolex-dealer.

Het familiebedrijf werd in 1945 opgericht door Samuel Gassan en na diens overlijden overgenomen door kleinzoons Benno en Guy Leeser. “Ooit hadden wij winkels in Wastora en toen was er dus al een band met AZ”, zegt Benno Leeser, CEO van GASSAN, dat dit jaar het rodium jubileum viert ter ere van het 75-jarige bestaan. “Nu is de cirkel rond.”

“Wij zijn ontzettend trots op GASSAN als nieuwe Time Partner”, zegt AZ’s Commercieel Directeur Michael Koster. “Dit is namelijk een van de grote uitblinkers in de wereld van juwelen en horloges. Het is een zeer passende samenwerking, want beide partijen kunnen bogen op een rijke historie en streven naar perfectie op elk gebied. Waar GASSAN al vele jaren absolute topkwaliteit levert, streven wij naar hetzelfde in onze prestaties op het veld het opleiden van groeibriljanten.”