GROHE Host City Partner Volvo Ocean Race Finish Den Haag 2018

GROHE Nederland heeft zich aangesloten als Host City Partner van de Volvo Ocean Race Finish in juni van dit jaar.

De binnenkomst van de race is op 24 juni. Dan start ook de afsluitende week van het evenement dat duurt tot en met 1 juli in Scheveningen. GROHE start tijdens dit event met hun nieuwe campagne "Wat betekent water voor jou?” om het bewustzijn rondom de waarde van water te vergroten. Dit wordt in aanloop naar, tijdens en na afloop van het grootse evenement via meerdere activiteiten uitgedragen.

"We gebruiken elke dag water zonder er bij stil te staan. Water is voor veel mensen een vanzelfsprekend gegeven, terwijl het natuurlijk een bijzonder goed is, het is waardevol, brengt plezier en is tijdens de Volvo Ocean Race de verbindende factor”, aldus Rogier van Dis, Algemeen Directeur GROHE Nederland. "De Volvo Ocean Race is het ultieme internationale watersportmoment om aandacht te creëren voor de waarde van water en sluit perfect aan bij onze campagne en het motto: Pure Freude an Wasser.”

Krachtig evenement

Niels Markensteijn, Managing Partner van organisator TIG Sports is blij met de samenwerking: "De Volvo Ocean Race is een krachtig evenement dat veel bezoekers naar Den Haag en de haven van Scheveningen trekt. Met partners zoals GROHE zijn we in staat om onze bezoekers een nog betere beleving te bieden en het bewustzijn rondom water te vergroten, water is belangrijk voor iedereen."

Eerder deze maand werd al bekend dat Losberger De Boer officieel partner van de organisatie werd voor de levering van hoogwaardige hospitality lounges.
De Volvo Ocean Race is de langste en zwaarste zeilrace voor gemengde teams ter wereld, de zeilers leggen maar liefst: 83.000 km af (45.000 zeemijlen) en stoppen in elf grote steden op vijf continenten. De race is gestart in oktober 2017 in Alicante, Spanje en finisht voor het eerst in Nederland in de haven van Den Haag op 24 juni. Vanaf 24 juni tot en met 1 juli is het feest in Scheveningen, Den Haag. Tijdens deze week kunnen alle bezoekers in ‘The Race Village’ gratis het avontuur van deze race zelf virtueel beleven.