Havenbedrijf Rotterdam en Feyenoord verlengen samenwerking

Afgelopen vrijdag verlengden Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, en Jan van Merwijk, directeur Stadion Feijenoord, de overeenkomst tussen het Havenbedrijf en Feyenoord voor de komende vijf seizoenen.

Het Havenbedrijf Rotterdam is al jaren verbonden aan Feyenoord en heeft er al even lang een Business Unit. De band tussen Feyenoord en het Havenbedrijf is sterk. Zo heeft het Havenbedrijf als founder een belangrijke bijdrage geleverd in de verbouwing van Stadion Feijenoord in 1994 en werd onder haar initiatief in 2007 het Port of Rotterdam Tournament in De Kuip georganiseerd ter ere van haar 75-jarig bestaan.

“We koesteren de goede band die er is tussen stad en haven en kijken hoe we een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan zaken die het vestigingsklimaat ten goede komen”, zegt Castelein op de businesssite van Feyenoord. “Daar is de verlenging van de Business Unit voor vijf jaar, juist in deze bijzondere tijden, een voorbeeld van. In de loop der jaren is ook gebleken dat onze relaties een uitnodiging voor een wedstrijd van Feyenoord zeer waarderen.”

Castelein spoort ook andere businessclubleden op om Feyenoord ook in deze moeilijke tijden trouw te blijven. “Het tekent Rotterdam en de kracht van de Feyenoord Business Club om juist in moeilijke tijden elkaar op te zoeken om te behouden wat richting de toekomst weer waardevol zal blijken: een succesvolle voetbalclub met de roots in de stad en met sterke verbondenheid met het bedrijfsleven”. De toekomst van de samenwerking valt voor Castelein zeker samen met de komst van het nieuwe stadion. “Als Havenbedrijf kijken we hoe we vanuit ons jarenlange partnerschap, onze expertise en maatschappelijke functie in Rotterdam een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het ontwikkelproces.”