Hewlett Packard Enterprise en Ajax verlengen partnership

Ajax en Hewlett Packard Enterprise (HPE) hebben hun partnership verlengd. HPE is minimaal tot en met 2025 Official Supplier van Ajax. HPE is voor Ajax een belangrijke technologiepartner en adviseur, een rol die sinds 2018 voor zowel de kantooromgeving in de Johan Cruijff ArenA als de voetbalorganisatie op de Toekomst wordt vervuld.

Menno Geelen, commercieel directeur Ajax: ''We kijken met veel vertrouwen naar de komende periode van samenwerking. Zeker ook met de ontwikkeling van De Nieuwe Toekomst vinden we in HPE een gerenommeerde partner; zij helpen ons om ook op technologievlak het allerbeste neer te zetten."

Maarten Spijkers, algemeen directeur HPE Nederland: ''We zetten met veel trots en plezier ons partnership voort. De innovatieve wijze waarop Ajax data gebruikt om betere beslissingen te nemen op en naast het veld is indrukwekkend. Onze technologie op het gebied van networking, data storage en server-infrastructuur ondersteunt daarin. Dat doen we in goede samenwerking met de sterk ontwikkelde en gegroeide afdelingen ICT, Digital en voor alle Ajax-collega’s."