HIT Profit nieuwe hoofdsponsor Almere City FC

HIT Profit uit Oisterwijk is de nieuwe hoofdsponsor van Almere City FC. De Brabantse onafhankelijke inkoopcombinatie voor ondernemend Nederland op gebied van energie, verzekeringen en telecom staat het komend seizoen op het uit- en thuisshirt van de betaald voetbalorganisatie.

HIT Profit is een landelijk opererend collectief met meer dan 5.200 leden. Door bundeling van marktkennis en ledenaantal wil de organisatie aanzienlijke besparingen in tijd en geld realiseren. CEO Colas van de Valk is met HIT Profit zichtbaar op lokaal niveau bij betaald voetbalorganisaties, zoals VVV-Venlo, Willem II en FC Eindhoven. Zijn organisatie heeft echter speciaal voor Almere City FC gekozen om de boodschap nog breder uit te dragen.

"De club Almere City FC staat er positief op in heel Nederland. Dankzij de meest recente play-offs om promotie is de club definitief op de kaart gezet. De ambities, die de club heeft uitgesproken voor de aankomende drie seizoenen, maken dat wij gretig zijn om onderdeel uit te maken van de geschiedenis van de club. Die geschiedenis begint nu, met één van de meest spannende competities in jaren.”

Algemeen directeur John Bes van Almere City FC onderstreept de woorden van Van de Valk: "We hebben er de afgelopen weken hard aan gewerkt om de deal op tijd rond te krijgen voor het nieuwe seizoen. Wij gaan de samenwerking met HIT Profit weloverwogen aan en zijn ervan overtuigd dat wij voor elkaar van meerwaarde zijn en bovendien onze businessclub een plezier doen met het aanbod van HIT Profit. Het feit dat een snel groeiend bedrijf als HIT Profit voor ons kiest is maakt ons trots en is vooral een ode aan onze huidige groei en onze ambities.”

Almere City FC opende afgelopen maandag de competitie met een uitwedstrijd tegen Jong AZ in het nieuwe uitshirt.