Hockeyseizoen opent opnieuw met ABN AMRO Cup

Voor de elfde keer is de ABN AMRO Cup het prestatietoernooi waarmee de teams zich voorbereiden op het nieuwe hockeyseizoen.

De voorronden worden gespeeld op donderdag 16 augustus verspreid door het land, het finaleweekend is op 18 en 19 augustus op HC Rotterdam.

De ABN AMRO Cup is inmiddels niet meer weg te denken uit de voorbereidingen van de teams uit de Hoofdklasse. De ABN AMRO Cup is de traditionele aftrap van het hoofdklasseseizoen. Aan de elfde editie van de ABN AMRO Cup doen wederom alle twaalf mannenteams uit de hoofdklasse hockey mee. Onder de twaalf deelnemende teams bevindt zich ook HC Klein Zwitserland, de promovendus van het afgelopen seizoen. De Haagse club heeft een indrukwekkende prestatie geleverd door in twee jaar tijd te promoveren van de eerste klasse naar de Hoofdklasse. Titelverdediger voor het tweede jaar op rij is HC Rotterdam.

Op 16 augustus wordt de eerste ronde van de ABN AMRO Cup gespeeld. Het finale weekend vindt wederom plaats op de velden van HC Rotterdam. De toegang voor alle dagen is gratis. Het speelschema is te vinden op www.abnamrocup.nl, welke ook wordt bijgewerkt na de donderdagavond.