HOKA nieuwe sportswearpartner NN Marathon Rotterdam

HOKA ONE ONE®, onderdeel van Deckers Brands, is benoemd als officiële sportswear-partner van de NN Marathon Rotterdam. Als partner wil HOKA de ervaring van de marathondeelnemers verbeteren en de interesse in het evenement te verbreden door HOKA’s sterke fanbase in de hardloopcommunity te activeren.

"We zijn er heel trots op dat een prachtig merk zoals HOKA zich voor drie jaar verbindt als sponsor en als officiële sportswear-partner van de NN Marathon”, stelt Mario Kadiks, CEO van Golazo Nederland en organisator van de NN Marathon Rotterdam. “De komende jaren gaan we nauw samenwerken om de circa 50.000 lopers, ongeacht hun niveau, te helpen om hun persoonlijke doelen te bereiken. Met HOKA hebben we daar de perfecte partner voor gevonden en we kijken uit naar de samenwerking.”

Wendy Yang, president van de Performance Lifestyle Group van DECKERS, voegt hieraan toe: “De NN Marathon Rotterdam is een prachtig event met een rijke geschiedenis; we zijn bij HOKA dan ook erg enthousiast over deze aankondiging. We willen de deelnemers een loopervaring van topniveau bieden en dit event nog verder verbeteren met onze gedurfde innovatie en liefde voor de sport.”

Met deze samenwerking wil HOKA de Europese ambities kracht bijzetten, in lijn met de missie van het merk 'om atleten te empoweren en het gevoel te geven dat ze kunnen vliegen'.