ICI PARIS XL en Telstar Vrouwen starten samenwerking

Met ingang van dit voetbalseizoen starten ICI PARIS XL en Telstar Vrouwen een samenwerking die erop is gericht om de Jong Telstar Vrouwen in de Vrouwen Eredivisie te krijgen..

Jong Telstar Vrouwen, bestaande uit een team van zeer talentvolle speelsters, heeft één missie: de Eredivisie. Middels dit partnerschap draagt ICI PARIS XL bij aan hun droom richting de top. Door een unieke en creatieve invulling via sociale media waarbij sport en beauty aan elkaar gekoppeld worden. De samenwerking is bekendgemaakt via onderstaande video.

“Een partnerschap tussen een sportclub en een beauty retailer lijkt in eerste instantie wellicht niet meteen logisch. De samenwerking sluit echter heel goed aan bij onze missie”, aldus Joost van Bergeijk, Directeur Marketing en Customer Experience. “Telstar Vrouwen geeft jonge meiden een voetbaldroom, een kans om de top te bereiken. Als beauty retailer staan wij ervoor om iedereen te helpen de beste versie van zichzelf te boosten en gelukkig te maken. Doordat zij zichzelf goed en mooi voelen, niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Door deze samenwerking zetten Telstar en ICI PARIS XL deze meiden samen in hun kracht, op weg naar de top, en boosten hen de beste versie van zichzelf te zijn.”

“Deze unieke samenwerking geeft vrouwenvoetbal een geweldige boost op imagovlak. Onze speelsters worden influencers met een boodschap: stoer en mooi zijn is een prima combinatie! Je bent veel meer dan alleen een voetbal supertalent. Wij zijn verheugd met zo’n innovatief partnershap. En willen graag samen met ICI PARIS XL verder groeien om de Eredivisie dromen te verwezenlijken,” aldus Natascha van Grinsven-Admiraal, Commercieel Directeur Telstar.

Rabobank Haarlem-IJmond sponsor Telstar jeugd

Met ingang van het nieuwe seizoen is Rabobank Haarlem-IJmond sponsor van de jeugd van Telstar. Met dit sponsorschap wil Rabobank een bijdrage leveren aan talentontwikkeling van zowel de vrouwelijke- als de mannelijke jeugdspelers van Telstar.
Zondag 30 augustus werd voorafgaand aan de wedstrijd Telstar-FC Volendam de sponsorovereenkomst ondertekend door Jerry Notenboom, directievoorzitter bij Rabobank Haarlem-IJmond. Namens Telstar ondertekende commercieel directeur Natascha van Grinsven-Admiraal het contract.

Op het vrouwen- en mannenteam prijkt vanaf heden Rabobank op het shirt van de spelers. ‘Het is een bewuste keuze om de jeugd te sponsoren’, vertelt Jerry Notenboom. ‘De jeugd heeft immers de toekomst. We zien dat vooral het vrouwenvoetbal steeds meer leeft. Een terechte ontwikkeling. We zijn dan ook erg trots dat wij met onze bijdrage zowel het vrouwen als het mannenteam verder kunnen helpen’.

‘Samen met een aantal andere bedrijven, de Witte Leeuwen, vormt Rabobank de drijvende kracht achter Telstar. We zijn erg blij dat we op deze manier kunnen werken naar een mooie toekomst voor de club, regio en vooral de jeugd’, aldus Natascha van Grinsven-Admiraal.

Foto: Pieter Hoogeveen