ICS partner van de Eredivisie

International Card Services BV (ICS) is met ingang van het voetbalseizoen 2009 - 2010 Official Partner van de Eredivisie.

ICS, de grootste creditcarduitgever van de Benelux, en Eredivisie CV (ECV) hebben daarover een overeenkomst bereikt voor een periode van minimaal twee jaar.

Arthur Smolders, Algemeen Directeur van ICS: “Wij zijn trots onze naam te verbinden aan de grootste Nederlandse voetbalcompetitie. Dit evenement biedt een uitstekend platform om ons merk op een onderscheidende manier te presenteren. De topprestaties in Eredivisie voetbal staan voor ons gelijk aan het leveren van topkwaliteit aan onze Card-houders. Daarmee verwachten wij een zeer succesvolle samenwerking voor alle partijen. Bovendien introduceren we tijdens het speelseizoen een unieke Visa en MasterCard Eredivisie creditcard met interessante voordelen voor alle voetballiefhebbers.”

Alex Tielbeke, directeur ECV: "Dat de Eredivisie ook in tijden van economische tegenwind in staat is sterke partners als ICS aan zich te binden bewijst andermaal de reputatie van de Eredivisie als aantrekkelijk en effectief marketingplatform. Een partnership tussen een landelijk podium als de Eredivisie en de nationale marktleider in het uitgeven van creditcards biedt een scala aan mogelijkheden voor intensieve samenwerking. Wij kijken er zeer naar uit om daar samen op succesvolle wijze vorm aan te geven."