Jumbo klaar voor Super Friday

Jumbo verwacht op Super Friday meer dan 40.000 klanten in Zandvoort. De openingsdag van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is uitverkocht en inmiddels een echte familiedag vol racen en entertainment. Voor Jumbo is het de laatste keer dat de supermarkt bij het evenement betrokken is.

Behalve de trainingen en kwalificaties is er op Super Friday van alles te doen voor raceliefhebbers, zoals de officiële Formula 1 Fanzone, F1 E-sports en optredens van onder andere Flemming en Snelle. Jumbo is ook dit jaar opvallend aanwezig in de fanzone, onder andere op het populaire reuzenrad (“Nog één rondje dan!”). Op vrijdag deelt de supermarkt bij binnenkomst aan 2.500 kinderen een speciale F1 VIP Kids Card uit met een handtekening van hun held Max Verstappen. Ook kunnen racefans een selfie nemen voor de RB19 van Max Verstappen. Gisteren liet Jumbo de speciale glazen box en de raceauto op zijn plek takelen.

Al sinds 2014 brengt Jumbo racefans onder haar klanten zo dicht mogelijk bij Max Verstappen, aanvankelijk tijdens de Jumbo Racedagen. De laatste drie jaar kunnen ze voor helft van de prijs naar Super Friday tijdens de Dutch Grand Prix. Ton van Veen, CEO van Jumbo Supermarkten: “Dit raceweekend is altijd bijzonder en voelt tegelijk ook een beetje dubbel dit jaar. Het is de laatste keer dat we bij dit evenement betrokken zijn. Als jarenlange supporter van Max en fan van de racesport hebben we in Zandvoort genoten van prachtige momenten. Dit weekend maken we er samen met alle racefans weer een groot feest van.”

Na de twee voorgaande races van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix te hebben gewonnen, kijkt Max Verstappen reikhalzend uit naar de race op zondag. “De Dutch Grand Prix is mijn thuisrace en ik kan niet wachten om dit weekend al die honderdduizenden Oranje fans te zien. Vanaf Super Friday zorgen zij voor een unieke sfeer rond het circuit. Dat maakt deze race voor mij extra speciaal. Op voorhand bedank ik iedereen voor hun support”, aldus Max Verstappen.

Fans kunnen bij Jumbo van 13 september tot en met 3 oktober voor de laatste keer sparen voor een limited edition 1:24 schaalmodel van de Red Bull Racing RB19-2023, de auto van Max Verstappen, inclusief de speciale Dutch Grand Prix 2023 helm. Klanten krijgen bij iedere 10 euro aan boodschappen 1 spaarzegel. Met een volle spaarkaart van 20 spaarzegels en bijbetaling van € 8,99 (met de Jumbo Extra’s pas of app) of € 10,99 (zonder de Jumbo Extra’s pas of app) ontvangen klanten tot 9 oktober een bestelcode in de winkel.