Jumbo verlengt samenwerking Max Verstappen

Jumbo zet de samenwerking met Max Verstappen nog een jaar voort. Dat heeft Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, gisteren bekendgemaakt.

Jumbo geeft hiermee een vervolg aan het sponsorship dat in 2014 begon, toen de loopbaan van Max Verstappen als autocoureur van start ging. Zo prijkt het logo van Jumbo al op de helm van Verstappen sinds hij in dat jaar vanuit de karts de overstap maakte naar de autosport en zijn officiële debuut maakte in de Formule 3. In 2015 volgde op 17-jarige leeftijd het debuut van Verstappen in de Formule 1 tijdens de Grand Prix van Australië in Melbourne.

Jumbo is vanaf het allereerste uur sponsor van Max Verstappen en wil zich voor zeker nog een jaar aan de succesvolle autocoureur verbinden. "We willen als bedrijf talenten graag vooruithelpen. Jumbo is al jarenlang betrokken bij Max, in wie we van jongs af aan hebben geloofd. We herkennen ons in zijn winnaarsmentaliteit en zijn drive om elke dag beter te worden. Max is nu aangekomen is op het hoogste niveau. Dankzij de unieke prestaties die hij sinds de start van onze samenwerking in de Formule 1 heeft neergezet, is het merk ‘Max’ nu ontzettend groot en sterk is geworden”, vertelt Frits van Eerd.

De Familie Racedagen die Jumbo in juni met Max Verstappen op het Circuit Park Zandvoort organiseerde, waren een groot succes. Op dit moment speelt Verstappen een hoofdrol in Jumbo’s commercial over thuisbezorgen. Van Eerd: "We hebben besloten om nog een jaar door te gaan met Max, ook omdat de oorsprong van onze samenwerking zo uniek is. Natuurlijk gaan we er in 2017 opnieuw een geweldig mooi seizoen van maken en we hopen dat Max weer vele malen op het podium mag staan.”

Op de foto: Max Verstappen en Frits van Eerd, CEO van Jumbo Supermarkten, tijdens de perspresentatie van de ‘Familie Racedagen, driven by Max Verstappen’ op 20 april 2016.