Jupiler League ontwikkelt verder met NCOI Groep

De Jupiler League en de NCOI Groep gaan met ingang van 1 juli 2018 een partnership aan.

Binnen de visie van de Jupiler League is ontwikkeling zowel op als naast het veld één van de belangrijkste pijlers. Met dit partnership kunnen de clubs en alle betrokken stakeholders met behulp van NCOI verder ontwikkelen en geeft de Jupiler League daadwerkelijk invulling aan één van haar belangrijke kernwaarden.

ISBW & Scheidegger (onderdeel uitmakend van de NCOI Groep) zullen gedurende het partnership verschillende opleidingen en cursussen verzorgen aan de spelers, trainers en medewerkers van de Jupiler League-clubs. Daarnaast komt er een programma voor het opleiden van personeel van sponsors en supporters van de Jupiler League.

Marc Boele, Algemeen Directeur CED, is content met de samenwerking: "Het partnership tussen NCOI en de CED is een mooie invulling van een van onze belangrijkste kernwaarden. De Jupiler League staat bekend als ontwikkelingscompetitie, waar talent tot bloei kan komen. Met het partnership met NCOI kunnen we nu ook buiten het veld invulling geven aan deze belofte”.

Rob Rijbroek, Directeur ISBW & Scheidegger, vult aan: "In het kader van ‘een leven lang leren’ willen we er graag zijn voor iedereen die betrokken is bij de Jupiler League. Daarnaast zijn we ons ervan bewust dat een voetballer na zijn sportieve carrière zeer waarschijnlijk afhankelijk is van de voortzetting van zijn maatschappelijke carrière en wij willen ze daarbij ondersteunen door ze in de gelegenheid te stellen een erkende opleiding te volgen."