Jupiler ook komende vijf jaar biersponsor van N.E.C.

N.E.C., Jac. Bongers Dranken en biermerk Jupiler hebben hun sponsorovereenkomst verlengd tot en met 2023. De samenwerking dateert al vanaf 1952.

Naast het schenken van bier richt het partnership zich vooral op het actief betrekken van supporters en zakelijke relaties bij de club. Zo is enkele jaren geleden de Jupiler Lounge geopend en hebben de supporters met “De Schup” hun eigen supportershome, mede dankzij de inspanningen van de Belgische bierbrouwer.

Wilco van Schaik, algemeen directeur van N.E.C: “We werken al geruime tijd samen met de brouwerij en Jac. Bongers Dranken. Beide organisaties weten ons altijd weer te inspireren om samen meer te doen dan alleen op het gebied van bier. Wij willen daar zoveel mogelijk mensen van laten profiteren door op een creatieve en passende wijze het ultieme N.E.C. gevoel over te brengen. Ook de komende jaren gaan zoveel mogelijk Nijmegenaren daar veel plezier aan beleven.”

Ook AB InBev, de brouwerijgroep waartoe Jupiler hoort, is enthousiast over de verlenging. Rik Blokland: “Jupiler is in Nederland groot geworden via voetbal. De groeiende populariteit van het merk in de regio Nijmegen is voor een belangrijk deel te danken aan het langdurige partnership met N.E.C. Nijmegen. Wij kijken uit naar wederom een mooie samenwerking!”