JustLease.nl blijft hoofdsponsor team Ireen Wüst

Hoofdsponsor JustLease.nl heeft de sponsoring van de schaatsploeg rondom Ireen Wüst verlengd tot en met de Olympische Winterspelen in Pyeongchang.

"De vechtlust en het ondernemerschap van Wüst hebben de private lease aanbieder Justlease.nl altijd aangesproken”, laat JustLease.nl weten in een persbericht. "Bovendien is Justlease.nl, net als Wüst, een eigenzinnige, sterke en ambitieuze speler. Mede dankzij de steun de afgelopen maanden van Justlease.nl is de Olympische droom van Wüst overeind gebleven en heeft ze kunnen laten zien wat ze waard is. Het geloof in de gouden droom is altijd onverminderd groot gebleven, zowel bij de Ireen Wüst als bij Justlease.nl.

"Daarom is alles op alles gezet om het sponsorship door te zetten, tot en met de Olympische Spelen in 2018 kan Ireen Wüst rekenen op Justlease.nl”, aldus Paul Wassenaar van Justlease.nl. De beslissing om als sponsor door te gaan vormt een grote uitdaging, maar wel één die het bedrijf graag wil en –minstens zo belangrijk- kàn aangaan.

"Onze sponsor Justlease.nl is een jong bedrijf met veelambitie en energie, dat past bij mij en mijn ploeg. Ik kijk uit naar het vervolg van de samenwerking de komende jaren en ben erg blij met het vertrouwen dat hiermee definitief is bevestigd. Dat is voor mij een fantastisch uitgangspunt.” Aldus Ireen Wüst, die zich nu in alle vrijheid en zekerheid kan gaan richten op de Olympische Spelen van PyeongChang.

Patrick Wouters van den Oudenweijer, die namens House of Sports de onderhandelingen voerde bevestigde dat er een akkoord is gesloten. "De overeenkomst met Justlease.nl is een mooie beloning voor iedereen die in april vorig jaar in het diepe durfde te springen", meent Wouters. "We hebben mooie resultaten neergezet op het ijs en de sponsor heeft daardoor kennis kunnen maken met de kracht van het schaatsen. Het is mooi dat het nu een vervolg krijgt. We kunnen nu vliegen en opstijgen."