Kärcher Official Cleaning Partner van de LottoNL-Jumbo wielerploeg

De kleur geel is vanaf vandaag nog prominenter aanwezig bij de LottoNL-Jumbo wielerploeg na het ondertekenen van het sponsorcontract tussen de LottoNL-Jumbo wielerploeg en Kärcher Nederland.

Als Official Cleaning Partner zal reinigingsspecialist Kärcher ervoor zorgen dat niet alleen de fietsen, maar ook het complete wagenpark van het team, er tijdens het komende wielerseizoen tiptop uitzien.

Alle renners van de LottoNL-Jumbo wielerploeg beschikken voortaan niet alleen over een eigen OC3 Bike Cleaner, Kärcher zorgde er bovendien voor dat ook de mecaniciens van de wielerploeg; aan de slag kunnen met een complete Kärcher-uitrusting. Daartoe behoren diverse bewateringsproducten, zoals waterslangen, koppelingen, sproeiers en slangwagens, maar ook sponzen, borstels en reinigingsmiddelen voor de voertuigen en fietsen. Naast de twee service trucks worden ook de drie servicebussen voorzien van een complete stationaire hogedruk unit waarmee de wielerploeg op elke gewenste locatie de reiniging van voertuigen, fietsen kan uitvoeren."

We zijn bijzonder blij met deze nieuwe samenwerking,” zegt Richard Plugge, algemeen directeur van Team LottoNL-Jumbo. "Een partner als Kärcher biedt ons veilige apparaten van topkwaliteit, waarop we 100% kunnen vertrouwen voor het reinigen van al ons kostbare materiaal.”

Vandaag werd ook bekend dat de schaats- en wielerploeg zich vanaf 1 januari 2019 voor minimaal vijf jaar verzekerd heeft van Jumbo Supermarkten als hoofdsponsor. Lotto neemt na vier haar afscheid van de ploeg.