Knaken official cryptocurrency partner Ajax en Feyenoord

Knaken heeft een partnershipovereenkomst getekend met zowel Ajax als Feyenoord. Knaken is de komende drie seizoenen Official Cryptocurrency Partner van beide clubs. Knaken is een (bij De Nederlandse Bank geregistreerde) aanbieder van cryptocurrencies.

Met de samenwerking wil Knaken verder bouwen aan haar landelijke naamsbekendheid en een nog grotere doelgroep kennis laten maken met de eenvoudige en verantwoorde wijze van investeren in crypto’s via het Knaken platform. Met de lancering van beide partnerships is Knaken met ingang vanaf seizoen 2021-2022 partner van 3 Eredivisieclubs in Nederland. Vanaf seizoen 2020-2021 was Knaken ook al reeds partner van Sparta Rotterdam.

Ronald Jonkers, Directeur Knaken: ‘’We zijn sinds 2017 actief, met inmiddels een sterke positie in Nederland en richten ons nu ook op de gehele Europese markt. Ajax en Feyenoord, als dé grootste voetbalclubs van Nederland met bijzondere positie in de Europese voetbalmarkt, gaan ons helpen om onze naamsbekendheid en vertrouwen verder te versterken. Tevens bieden ze ons de mogelijkheid om een grote doelgroep kennis te laten maken met de eenvoudige, veilige en verantwoorde manier van handelen in cryptocurrencies. We kijken er naar uit om de voetbalsupporters die interesse hebben in crypto’s alle voordelen van het unieke platform van Knaken te tonen!’.

Menno Geelen, Commercieel Directeur AFC Ajax: "De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid. Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn. Wij bieden Knaken de mogelijkheid om dat via onze samenwerking te doen."

Feyenoord

Ook met Feyenoord heeft Knaken een partnership afgesloten. Beide partijen gaan een samenwerking aan voor drie seizoenen, met een verlengingsoptie voor nog eens drie seizoenen, die ingaat op het moment dat het Partnership succesvol is. Knaken is, na Verloning.nl, de tweede partner in het recent gelanceerde Feyenoord Accelerator-programma.

Joris van Dijk, commercieel directeur van Feyenoord: "Ontzettend mooi dat we een partnership hebben kunnen afsluiten met een partij uit de voor het grote publiek nog relatief onbekende wereld van de cryptocurrency. We zijn onder de indruk van de kennis en kunde van Knaken en van de wijze waarop zij de verdere groei van het bedrijf hebben uitgestippeld. Dit partnership past perfect in onze recent gepresenteerde ambitie (link nieuwsbericht) om partnerships te sluiten met bedrijven die het potentieel hebben om exponentieel te groeien. Met de hulp van de marketingkracht van Feyenoord hebben we de ambitie om Knaken in een paar jaar tijd uit te laten groeien tot één van de toppartners van de club."

Ronald Jonkers, directeur Knaken: "We zijn trots dat we ons als official crypto partner aan een grote club als Feyenoord mogen verbinden. Samen met Feyenoord gaan we verder bouwen aan onze landelijke naamsbekendheid. Waarbij we denken dat de club, met haar bewezen resultaten als marketing- en activatieplatform, ons gaat helpen om een nog grotere doelgroep kennis te laten maken met onze eenvoudige en verantwoorde wijze van investeren in crypto’s. We kijken ernaar uit om de Feyenoord- en voetbalsupporters die interesse hebben in crypto’s alle voordelen van het unieke platform van Knaken te tonen!"