KNHB en La Place verlengen samenwerking

La Place heeft het contract verlengd met de KNHB. De foodserviceformule is official supplier op internationale hockeyevenementen van de KNHB tot eind 2020.

La Place verzorgt al sinds het wereldkampioenschap hockey 1998 het publiek met huisgemaakte gerechten en dranken, dagelijks vers bereid met natuurlijke ingrediënten.La Place zorgt ervoor dat het publiek altijd goed en gastvrij wordt ontvangen.

Erik Gerritsen, directeur KNHB: "Bewust en gezond eten is erg belangrijk. Daarom kiest La Place waar mogelijk voor 100 procent natuurlijk, duurzaam, caloriebewust en biologisch. Bovendien toont La Place haar verantwoordelijkheid voor het klimaat door te werken met verse, eerlijke en pure grondstoffen, zoveel mogelijk van lokale leveranciers."

"We zijn erg blij dat we onze samenwerking met de KNHB ook in de komende jaren voortzetten. Zo gaan we als leverancier onder meer de exclusieve publiekscatering verzorgen tijdens het Europees Kampioenschap hockey 2017 en de Champions Trophy 2018. Naast onze bestaande dienstverlening breiden we onze samenwerking uit. Ik heb er alle vertrouwen in dat we de KNHB ook in de komende jaren naar volle tevredenheid ondersteunen met ons uitgebreid aanbod aan foodservices”, zegt Bart van den Nieuwenhof, managing director van La Place.

"Al lange tijd verzorgt La Place, als leverancier van de KNHB, de publiekscatering op verschillende hockeyevenementen waarbij het publiek altijd goed en gastvrij wordt ontvangen. Net als La Place hecht de KNHB veel waarde aan gezonde voeding. We zijn blij dat we de samenwerking kunnen voortzetten en kijken uit naar de aanwezigheid van La Place op de komende evenementen”, vertelt Erik Gerritsen, directeur KNHB.