KNHB en ONVZ investeren in vitaliteit

ONVZ Zorgverzekeraar en de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB) gaan samenwerken om vitaliteit op het hockeyveld te bevorderen. Daarmee wordt ONVZ official partner met als aandachtsgebied vitaliteit en gezondheid.

De KNHB en ONVZ Zorgverzekeraar hebben daarvoor een samenwerkingsovereenkomst getekend. De KNHB en ONVZ werkten al eerder samen.Het doel van het partnership is om hockeyend Nederland te helpen en te inspireren gezond en vitaal te zijn en te blijven. De samenwerking richt zich naast beweging ook op gezonde voeding, ontspanning, sociale verbinding en preventie. De samenwerking werd ondertekend door Jean-Paul van Haarlem, bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar, en KNHB-directeur Erik Gerritsen.

Erik Gerritsen: "Wij zijn verheugd en trots op de terugkeer van ONVZ als official partner van de KNHB. Met ONVZ halen we een partner in huis die de KNHB, de verenigingen en de hockeyers uitstekend kan helpen bij gezondheidsvraagstukken. Er is steeds meer maatschappelijke aandacht voor gezond leven. Als KNHB zijn we ons bewust van het belang van een gezonde leefstijl, die onder andere bestaat uit gezonde voeding en de positieve invloed van voldoende beweging. Wij kijken er naar uit om de expertise van ONVZ aan ons te binden.”

Jean-Paul van Haarlem: "ONVZ is sinds jaar en dag betrokken bij het Nederlandse hockey. Zo hebben we ons in het verleden verbonden aan de scheidsrechters en werken we nu samen met een tiental Hoofdklasse-clubs. Als zorgverzekeraar zien we onze rol steeds meer verschuiven naar het bevorderen van een gezondere leefstijl. Het is dan ook onze missie om te helpen bij een goed en gezond leven. Inspireren en verleiden met kennis en informatie, maar ook door inzicht te geven met technologie. De samenwerking met de KNHB betekent een flinke impuls om hockeyend Nederland te helpen en te inspireren bij een gezondere leefstijl.”