KNVB verwelkomt Technogym als Official Training Partner

De KNVB en Technogym hebben een vijfjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten. De wereldleider op het gebied van hoogwaardige fitnessapparatuur mag zich tot 2029 Official Training Partner van de KNVB noemen.

Het partnership heeft als voornaamste doel om een optimale sportomgeving te creëren op zowel de locaties waar de Oranjeteams zich voorbereiden op wedstrijden als in het Voetbal Medisch Centrum op de KNVB Campus.

De state-of-the-art apparatuur van Technogym zal een cruciale rol spelen in de ambitie van de KNVB om optimale sportprestaties te behalen. Technogym gaat de (jeugd)internationals van Oranje voorzien van de beste faciliteiten om hun fysieke conditie te verbeteren en blessures te voorkomen.

"We zijn enorm enthousiast dat we Technogym kunnen verwelkomen als onze Official Training Partner", aldus Dave Dekker, directeur commercie bij de KNVB. "De samenwerking met Technogym stelt ons in staat om onze spelers en speelsters de hoogste kwaliteit van training en herstel te bieden, wat essentieel is voor het behalen van topresultaten."

Naast het ondersteunen van de Oranjeteams zal Technogym ook een belangrijke rol spelen bij de verdere ontwikkeling van het Voetbal Medisch Centrum op de KNVB Campus. Door geavanceerde trainingsapparatuur en expertise te bieden, gaat Technogym bijdragen aan de optimalisatie van de sportmedische zorg voor spelers op alle niveaus.

“Onze ambitie als wereldleider in fitness, wellness, sport en gezondheid is om sporters op alle niveaus te helpen bij het bereiken van hun doelen", verklaart Jasper Bron, directeur Benelux bij Technogym. "De samenwerking met de KNVB biedt een geweldige gelegenheid om met ons Ecosysteem van verbonden, slimme fitnesstoestellen, digitale diensten en trainingscontent bij te dragen aan de evolutie van het Nederlandse voetbal."

Op de foto: V.l.n.r.: Raymond Meyer (fysiotherapeut KNVB), Warren van der Ploeg (marketingmanager Technogym), Jasper Bron (directeur Benelux bij Technogym) en Dave Dekker (directeur commercie KNVB).