KNWU start partnership met Van der Valk

Tijdens de Zesdaagse in Rotterdam werd de aftrap gegeven van een nieuwe samenwerking tussen de KNWU en hotelketen Van der Valk.

KNWU directeur Margo de Vries en Van der Valk Business directeur Freek van der Valk verzorgden gezamenlijk het startschot van de koppelkoers die door Jan Willem van Schip en Moreno de Pauw gewonnen werd. Een startschot dat symbolisch ook het startschot van deze nieuwe samenwerking inluidde.

Deze samenwerking is een primeur voor beide. Voor de KNWU een eerste sponsor binnen deze branche en voor Van der Valk Business is het voor het eerst dat er vanuit de overkoepelende organisatie een sponsorovereenkomst wordt gesloten. Van der Valk is vaker in de sport te zien geweest, maar tot op heden was dit altijd per vestiging.

Margo de Vries, directeur facilitair & commercie bij de KNWU: "Van mooie aanbiedingen voor onze leden tot hotelovernachtingen van hoge kwaliteit voor onze topsporters. Wij zijn enorm enthousiast een samenwerking aan te gaan met dit sterke Nederlandse merk. We kijken ernaar uit om met Van der Valk Business samen op te trekken in de wielersport en in de hotelbranche."
"Wij zijn heel enthousiast over deze samenwerking", zegt Freek van der Valk, Business directeur. "Veel van onze hotels hebben van oudsher al raakvlakken met de wielersport. Dat we dat nu kunnen vertalen naar een landelijke overeenkomst met de KNWU maakt ons trots. Door onze samenwerking op centraal niveau te regelen, kunnen wij de KNWU nog veel beter van dienst zijn. Eén aanspreekpunt voor alle aangesloten hotels, korte lijnen en duidelijke afspraken. Dat sluit perfect aan op de rol die Van der Valk Business heeft voor de zakelijke markt.“

Op de foto: V.l.n.r.: Carlo Cesar, partnermanager KNWU, Krystle van der Valk- Hagoort, Freek van der Valk, Rob van der Valk, Elis Ligtlee, Hugo Haak, bondscoach baansprint, Margo de Vries, KNWU Directeur, Facilitair & Commercie.