KOGA official sponsor EK Baanwielrennen

KOGA is officieel sponsor geworden van de Europese Kampioenschappen Baanwielrennen 2019. Het EK vindt dit jaar plaats van 16 t/m 20 oktober in Omnisport Apeldoorn.

Het EK is een belangrijk kwalificatiemoment voor de Olympische Spelen van Tokyo. En een belangrijk moment voor KOGA, aangezien de Nederlandse renners de strijd aan gaan op een nieuw ontwikkelde KOGA baanfiets. KOGA ontwikkelt en bouwt handgemaakte, exclusieve en technisch zeer hoogwaardige fietsen.

Het belooft een zeer spectaculair evenement te worden, aangevuld met een bijzondere onthulling. Tijdens het evenement, op 19 oktober, zal namelijk ook de winnende naam bekend worden gemaakt van de hypermoderne baanfiets die KOGA speciaal voor het Nederlands team ontwikkeld heeft. De afgelopen weken hebben meer dan 1.500 mensen een naam ingestuurd voor de ‘beste baanfiets ter wereld’ die het Nederlandse team goud moet gaan opleveren in Tokyo. Vooral de motivatie voor de ingediende naam was hierbij van belang.De bedenkers van de beste namen krijgen een uitnodiging voor het EK in Apeldoorn en de winnaar ontvangt een reis voor twee personen naar de Olympische Spelen in Tokyo in 2020 en worden gehuldigd op het middenterrein.