Martin Glas hoofdsponsor FC Oss

Martin Glas is de nieuwe hoofdsponsor van FC Oss. Het Eindhovense glasbedrijf geeft met de nieuwe éénjarige overeenkomst een vervolg op de shirtsponsoring van het afgelopen seizoen. Zij staan vanaf maart van dit jaar al op de borst van de voetballers van FC Oss.

Met de vernieuwde samenwerking verstevigt Martin Glas haar status als een van de belangrijkste sponsors van de Brabantse topsport. Het merk ondersteunt naast FC Oss ook New Heroes Basketball, Tilburg Trappers, FC Eindhoven, Michael van Gerwen en PSV.

FC Oss-directeur Peter Bijvelds is enthousiast over het jawoord van Martin Glas. Hij omschrijft hen als voorloper in het bedrijfsleven. "Toon van Moorsel en Marcel Janssen denken op alle fronten met de club mee. Zij zijn enthousiast, durven out-of-the-box te denken en zijn oprecht betrokken bij alles wat zich in Brabant afspeelt. Zo’n warm hart voor de provincie heb ik nog nooit meegemaakt. Ik hoop dat dit zich uitbetaalt in vele mooie partnerships met onze sponsors en andere bedrijven uit de regio.”

Van Moorsel vertelt uitgebreid waarom zij het hoofdsponsorschap gaan bekleden. "Wij willen FC Oss op deze manier steunen, omdat wij zelf ook eens klein zijn begonnen. Dus we weten dat het fijn is als anderen desondanks vertrouwen in je hebben. En dat hebben wij in deze club. We denken dat er een reële kans op deelname aan de play-offs is. Daarnaast is het knap dat FC Oss zich staande houdt - en gezond blijft - tussen de vele (betaald) voetbalorganisaties in de regio. Alleen daarom al zouden meer bedrijven zich achter de club moeten scharen. Dan kan de underdog een groeibriljant worden.”
"Daar is wel een ander imago en lef voor nodig”, vervolgt de directeur van Martin Glas die in de omgeving van Oss ook groeipotentieel ziet voor het bedrijf. "We hopen dat jonge regionale ondernemers samen met ons de schouders eronder zetten. Doeners, want dan ontstaan er grote dingen. Wij zijn een trotse hoofdsponsor. Samen slaan we een nieuwe weg in, op naar nieuw succes.”