Martin Glas nieuwe hoofdsponsor FC Oss

Glasbedrijf Martin Glas siert vanaf vandaag het shirt van FC Oss. Het Eindhovense bedrijf neemt hiermee een voorschot op het hoofdsponsorschap voor de komende seizoenen. Daarmee bevestigt Martin Glas haar status als een van de belangrijkste sponsors van de Brabantse topsport.

Naast FC Oss is het merk namelijk al sponsor van New Heroes Basketball Den Bosch, Tilburg Trappers, FC Eindhoven en wereldkampioen darts Michael van Gerwen. Tot slot is de Martin Glas Corner, één van de meest bijzondere skyboxen in het Philips Stadion, al jaren een begrip bij voetbalclub PSV.

Al bijna twee eeuwen lang voorziet Martin Glas, Nederland en België van hoogwaardige glasoplossingen. Door het ondersteunen van de Brabantse sport wil het bedrijf iets terugdoen voor de regio waar haar wortels liggen, Brabant dus. "De keuze voor FC Oss is een bewuste,” aldus directeur Toon van Moorsel die samen met Marcel Janssen de directie vormt van Martin Glas. "In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben we ervoor gekozen om de Brabantse topsport structureel te ondersteunen en daar ook financieel een serieuze bijdrage aan te leveren. Door ons te verbinden aan de mooiste en beste sportclubs en helden in Noord-Brabant laten we niet alleen zien dat we trots zijn op onze regio. Het helpt ons ook om in contact te komen met de zakelijke netwerken rondom deze clubs. Wij voelen ons thuis in de sport, net als veel andere ondernemers. En daardoor ontstaan er steeds weer nieuwe zakelijke kansen.”

Ook Peter Bijvelds, directeur van FC Oss, is blij met de nieuwe shirtsponsor: "Wij zien in Martin Glas de partner bij uitstek om onze ambities voor de toekomst waar te maken. Ik ken Martin Glas als een bedrijf dat op alle fronten initiatief toont en daadwerkelijk dingen doet. Onze club is ook volop in ontwikkeling, onder andere door de bouw van de Talentencampus bij het Frans Heesen stadion. Martin Glas en FC Oss gaan nog veel plezier aan elkaar beleven!”