Mascot Workwear nieuwe shirtsponsor van Almere City FC

Mascot Workwear is in de vierde en beslissende periode van de Keukenkampioendivisie de nieuwe shirtsponsor van Almere City FC.

Afgelopen weekend werd de eerste wedstrijd in het nieuwe shirt, uit tegen Den Bosch, gewonnen waarmee de strijd voor het behalen van de nacompetitie goed van start is gegaan. Vrijdag 13 maart a.s. staat de thuiswedstrijd tegen Jong Utrecht op de agenda.

MASCOT en Almere City FC kondigden al eerder een samenwerking aan. Zo trad MASCOT begin dit jaar toe tot de businessclub en organiseert op 5 juni samen met Almere City FC de MASCOT® BUSINESS CUP, een groot nationaal voetbaltoernooi voor businessclubteams van betaald voetbalorganisaties. Op 5 juni strijden 25 teams om de titel “Beste businessclubvoetbalteam van Nederland” tijdens een uniek event, waarbij er ook aandacht is voor netwerken en een gezellige derde helft.

Danny Bonn, Market Director Benelux van MASCOT WORKWEAR: ,,We zijn er erg trots op dat we in de vierde periode voor op het shirt mogen staan van Almere City FC. De ambities van de club sluiten naadloos aan bij die van MASCOT, net als de manier van werken; jong en anders. We kijken ernaar uit om gezamenlijk de vierde periode succesvol af te sluiten.”

Met MASCOT WORKWEAR sluit Almere City FC een succesvol jaar voor de club af op gebied van shirtsponsoring. Begin dit seizoen kondigde de clubleiding aan als eerste club in Nederland invulling te geven aan de shirtsponsor door deze op te breken in vier perioden. S&S Online Marketing, SHARP Flevoland en WELKOM Energie prijkten dit seizoen op het shirt.

MASCOT is ook supplier bij Ajax en hoofdsponsor van Roda JC.

Foto: Ron Baltus / Pro Shots