Matsuru officiële partner van The Hague Grand Prix

Matsuru heeft zich als partner verbonden aan The Hague Grand Prix. Zij zullen de organisatie en de vrijwilligers van het evenement van speciale crewkleding voorzien. Daarnaast zal Matsuru alle reserve judopakken voor het evenement verzorgen.

"Wij zijn blij dat we wederom een prachtige partner met ervaring in de judosport aan ons hebben weten te binden,” aldus Wouter Koeman, toernooidirecteur The Hague Grand Prix.

Matsuru is een wereldwijk sportmerk met meer dan 40 jaar ervaring in de vechtsport. Ook zijn zij al jarenlang actief betrokken bij het Nederlandse judo. Zo sponsort Matsuru onder anderen topjudoka’s Marhinde Verkerk en Roy Meyer. Joop van Rijswijk, Directeur van Matsuru, is daarom ook verheugd dat Matsuru zich als merk heeft kunnen verbinden aan zo’n prestigieus toernooi in Nederland.
Joop van Rijswijk: "Wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij de Nederlandse judosport en zijn daarom ook erg trots dat we op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan dit internationale toptoernooi.”

Volgende week gaat The Hague Grand Prix van start. In het weekend van 17 tot en met 19 november nemen de beste en meest talentvolle judoka’s van de wereld het tegen elkaar op in Den Haag. Matsuru is tijdens het evenement ook aanwezig met speciale The Hague Grand Prix merchandise.