Miele langer partner van PSV

PSV heeft het Official Supplier contract met Miele Nederland verlengd. De Nederlandse tak van de Duitse fabrikant blijft daarmee ook de komende twee jaar verbonden aan PSV.

Onderdeel van de overeenkomst is een nieuwe inrichting van de wasserette aan de jeugdzijde van De Herdgang. Daarbij worden de huidige apparaten vervangen door Miele apparatuur. Ook nieuw in de overeenkomst is een servicecontract voor het uitvoeren van regulier en preventief onderhoud aan de geplaatste machines.

In de zomer van 2016 richtte Miele al een compleet nieuwe wasserette in aan de profzijde van het sportcomplex van PSV. De oude wasserij was na de ruim twintig jaar toe aan vervanging. Frans Janssen: "Wij zijn trots op de samenwerking met Miele en blij dat zij na de succesvolle vernieuwing aan de profzijde ook de jeugdkant van De Herdgang van nieuwe machines gaan voorzien. Voor ons geldt dat we in alle opzichten de beste materialen nodig hebben. Miele is een absoluut A-merk dat uitstekend bij PSV past.”

Stefan Verhoeven, algemeen directeur van Miele Nederland, geeft aan dat Miele zich verheugt op de voortzetting en uitbreiding van de samenwerking. "PSV wast en reinigt, alleen al binnen de profsectie, zo’n 13.000 stuks wasgoed per seizoen. Dat is enorm intensief! Je moet dan echt blindelings op je apparaten kunnen vertrouwen. Anders gaat het mis en dat kun je je niet veroorloven als topclub. Met Miele kiest PSV naast topkwaliteit voor service en flexibiliteit. Miele garandeert optimaal gebruiksgemak, zodat PSV zich volledig kan concentreren op de prestaties op het veld.”